Milkshakes van eclairs? Jawel!

Vrijdag 3 augustus 2018 — Dat Claire het graag wat anders aanpakt, dat wisten we al. Dat ze zo gek zou zijn om haar kleine kunstwerkjes simpelweg in een blender te gooien met wat ijscrème er bij, dat misschien nog niet. Naast de twaalf verschillende éclairs kan je nu ook je éclair degusteren als… milkshake. 

Dit weekend lanceerde Chez Claire hun ‘éclair-based milkshakes’, ofte: milkshakes op basis van hun ‘La Fraise’, een éclair op basis van aardbei, of van ‘La Claire’, de klassiekere éclair op basis van vanille en pure belgische chocolade. Samen met een beetje melk, vanille-ijs en verse aardbeien of extra pure belgische chocolade smeuig geblend tot een lekker frisse milkshake, iets wat in deze temperaturen wel deugddoend is! 

Tijdens de eerste dagen gingen de Shake Claire’s vlotjes over de toonbank. 

“Met deze warme temperaturen leek het ons logisch dat mensen eerder zin hadden in iets fris, en vloeibaar. Liefst ook nog makkelijk mee te nemen ‘on the go’, om het smeltrisico te beperken (lacht)” vertelt Dries Henau, die Chez Claire begin dit jaar samen met zijn partner Yuri Vandenbogaerde oprichte. “Uiteraard hebben we ook voor de éclairs gezocht naar een oplossing om onze producten mee te nemen, zo kunnen de klanten kosteloos een ice pack mee krijgen, zodat ze hun éclairs in perfecte staat thuis kunnen krijgen. De herbruikbare ice packs bestaan uit papier en andere gerecycleerde materialen en kunnen dus ook terug 100% gerecycleerd worden.”

https://youtu.be/n3Th74SyBhw?t=15

Bovendien hebben ze bij Chez Claire deze week ter gelegenheid van de Antwerp Pride ook hun eigen regenboog variant gemaakt. Meer info daarover vind je hier. Verder beloven Dries en Yuri eind september ook nieuwe smaken, die meer zullen aanleunen bij de herfst. Later volgen dan de mini Claire’s en ook voor de feestdagen komen er nog extra specials in de toonbank. Dit alles om de vaste klanten een variatie te kunnen aanbieden. Nu de winkels in Gent en Antwerpen goed ingeburgerd zijn wil het duo ook meer gaan inzetten op evenementen en bestellingen voor privé feestjes. 

Proef nu de Shake Claire in Antwerpen (Schrijnwerkersstraat 15) en Gent (Kouter 185). De éclairs zijn nu trouwens ook verkrijgbaar via Uber Eats. 

Meer info via www.chezclaire.be en via hun social mediakanalen onder @chezclaire.be. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.