Niet zomaar een wafel- of ijskraam

Als een wafel of een hoorntje met één bolletje niet genoeg is, dan is er vanaf nu Dolce Banana in de Veldstraat in Gent. Desserts met toppings à volonté. “We willen speciaal zijn. En we weten dat de Instagramgeneratie wild zal zijn van onze producten.”

Salah-edine Ouil hebt u ongetwijfeld al gezien. Hij heeft twee ­Paparazzi-kranten­win­kels in de buurt van het belfort en baat elke winter het Buffalo-kraampje uit op de Gentse Winterfeesten. Sinds deze week heeft hij er een zaak bij, samen met zijn jeugdvriend Benjamin Lachkar – u kent hem misschien als jongleur onder zijn artiestennaam Thomas Malter.

Kleurrijk ingericht

“Er zijn al enkele plekken waar je ijsjes en wafels kunt kopen”, zeggen de jonge ondernemers. “Maar wij willen de klanten iets extra geven. In ons Ita­liaanse concept geven we de mensen méér: toppings, snoepjes, vers fruit …. Iedereen stelt zijn ijsje, wafel of pannenkoek zelf samen.”

Dolce Banana valt op in de Veldstraat, op de hoek met de Hoornstraat. Het pand is heel kleurrijk ingericht. “We richten ons op alle passanten, maar gezinnen met kinderen en jongeren zijn toch extra belangrijk. Desserts met veel toppings, dat is waar de Instagramgeneratie op zit te wachten. Laat de wafel­selfies maar komen op onze hoek.”

Eco-vriendelijk

De twee vrienden trekken ook de eco-kaart: ijsjes zitten in kartonnen bekertjes, de lepeltjes en drank­bekers zijn composteerbaar.

INFOFacebook.com/dolcebananagen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.