Nieuw! Lotus Biscoff paaseitjes: maak je zoektocht naar paaseitjes dit jaar nog spannender!

Ben je klaar voor de jaarlijkse zoektocht naar de lekkerste paaseitjes? Dit jaar is de zoektocht nog spannender geworden! Na het succes van de Lotus chocoladerepen heeft Lotus zijn eigen Lotus Biscoff paaseitjes gelanceerd. De paaseitjes zijn er in twee varianten, één met melkchocolade en één met witte chocolade, beide met een vulling van de originele Lotus Biscoff speculaaspasta. Welke smaak wil jij het liefst proberen?

Heerlijke smaak van Lotus Biscoff, in een paasei

Quizvraag: Als je een hap neemt, wat proef je dan dat de perfecte combinatie is van romigheid en knapperigheid? Juist! Het zijn de nieuwe paaseitjes van Lotus Biscoff. Aan de buitenkant proef je heerlijke melk- of witte chocolade, en binnenin zit de knapperige Biscoff speculaaspasta die je kent van de populaire en heerlijke Lotus Biscoff Speculoos.

Witte chocolade, melkchocolade of beide

De Lotus Biscoff paaseitjes zijn ook handig verpakt in individuele zakjes van 90 gram, in zowel de melkchocolade als de witte chocolade variant. Als je ze allebei heerlijk vindt en niet kunt kiezen tussen de twee smaken, kun je ook gewoon een extra grote “Mix” zak van 250 gram halen. Dan kunnen ze je, als de paasklokken luiden, trakteren op een extra grote eierspeurtocht.

De Lotus Biscoff paaseieren zijn verkrijgbaar bij alle grote supermarkten.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.