Côte d’Or viert 140 jaar met grandioze prijzen, zoals reis naar Kenia!

In 2023 viert het Belgische chocolademerk Côte d’Or zijn 140-jarig bestaan. Als je chocolade eet van Côte d’Or, dan weet je hoe gelukkig je dit maakt. Deze brand wil de verjaardag uitgebreid vieren met een reeks festiviteiten. Elke Belg kan meegenieten!

Op 16 februari 2023 kleurde het iconische Atomium volledig rood ter ere van het verjaardagsjaar van ‘Côte ‘d’Or’. Een opmerkelijke gebeurtenis, aangezien het Atomium alleen bij uitzonderlijke gelegenheden van kleur verandert. Er werd een feest georganiseerd in het Atomium met enkele iconen uit de Belgische geschiedenis die Côte d’Or een gelukkige verjaardag wilden wensen. Voor het eerst liepen er ‘Côte d’Or olifante’n’ op het Atomium, wat unieke beelden opleverde. Er werden herinneringen opgehaald en er werd naar de toekomst gekeken.

Limited Edition Pack en groot feest met vele bekende Belgen

Côte d’Or brengt per decennium een Limited Edition Pack uit van een van haar bestsellers: de tabletten van 150 gram. De verpakking van elk decennium kan worden verzameld (van 1890 tot en met 2010).

Tijdens het jubileumfeest werden Belgische iconen uitgenodigd die enkele iconische momenten binnen de Belgische geschiedenis vertegenwoordigden, gekoppeld aan enkele van die decennia. Het wielrennen en de jaren ’60 werden bijvoorbeeld belicht samen met Roger De Vlaeminck en jonge talenten Viktor Verschaeve en Julie Hendrickx. Er werd een ode gebracht aan de Belgische muziekwereld samen met iconen Sandra Kim en Laura Tesoro en de jaren ’70 werden in de schijnwerpers gezet, toen de festivals in België een enorme opkomst kenden. Ten slotte waren ook Jean-Marie Pfaff en Red Flames Nia Elyn en Lore Jacobs aanwezig om het voetbal te vertegenwoordigen. Er werd afgesloten met een prachtige verjaardagstaart, uiteraard met de chocolade van Côte d’Or als eyecatcher.

Veel prijzen te winnen voor iedereen die van Côte d’Or houdt

Maar het feestjaar is nog niet voorbij. Côte d’Or wil haar verjaardag graag verder vieren met alle Belgen en trakteert daarom op 140 Gouden Tickets, die verspreid zullen zitten in het Côte d’Or assortiment. Wie een van de 140 Gouden Tickets vindt, wint ofwel een onvergetelijke safari trip in Kenia (3), een Chocolate Dream Day in het grootste chocolademuseum ter wereld (50) of een Rode Duivels VIP-ervaring (87).

Côte d’Or maakt al 140 jaar deel uit van de Belgische geschiedenis en verdient zijn plaatsje in de Belgische geschiedenis. Het merk roept gelukzalige gevoelens op en is een favoriet chocolademerk onder de Belgen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.