Oreo® en jouw bakkerij, een succesformule?!

De nieuwe Oreo(r) Muffin.

Oreo® geniet een grote populariteit bij een jong en hip publiek, maar ook bij ouderen die verwennen associëren met plezier en originaliteit. CSM Bakery Solutions biedt de bakker met de Oreo® donut en muffin nu twee nieuwe producten die de bakker toelaten om zijn bestaande klanten aangenaam te verrassen en spontaan nieuwe consumenten aan te trekken.

De Oreo® Donut

Een smeuïge donut op basis van cacaodeeg, gevuld met zachte vanillecrème, afgewerkt met een wit glazuur en … een héérlijke, krokante crumble van Oreo®-koekjes. De Oreo® Donut geeft het woord ‘donut’ een nieuwe betekenis met een lekkernij van topkwaliteit waarin het meesterschap van Oreo® alomtegenwoordig is.

De Oreo® Muffin

Een heerlijk zachte chocolademuffin met een zoete, smeuïge vanillevulling, afgewerkt met lekker glazuur en een krokante crumble van Oreo®-koekjes. Oreo® vindt de muffin opnieuw uit. Een feest van kwaliteit en zoetigheid. Een echte topklasse-muffin, met een onweerstaanbare meerwaarde. Heerlijk op elk moment van de dag.

Wil je deze aantrekkelijke producten ook aanbieden? Neem dan contact op met jouw vertegenwoordiger of surf naar www.csmbakerysolutions.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.