Oreo® en jouw bakkerij, een succesformule?!

De nieuwe Oreo(r) Muffin.

Oreo® geniet een grote populariteit bij een jong en hip publiek, maar ook bij ouderen die verwennen associëren met plezier en originaliteit. CSM Bakery Solutions biedt de bakker met de Oreo® donut en muffin nu twee nieuwe producten die de bakker toelaten om zijn bestaande klanten aangenaam te verrassen en spontaan nieuwe consumenten aan te trekken.

De Oreo® Donut

Een smeuïge donut op basis van cacaodeeg, gevuld met zachte vanillecrème, afgewerkt met een wit glazuur en … een héérlijke, krokante crumble van Oreo®-koekjes. De Oreo® Donut geeft het woord ‘donut’ een nieuwe betekenis met een lekkernij van topkwaliteit waarin het meesterschap van Oreo® alomtegenwoordig is.

De Oreo® Muffin

Een heerlijk zachte chocolademuffin met een zoete, smeuïge vanillevulling, afgewerkt met lekker glazuur en een krokante crumble van Oreo®-koekjes. Oreo® vindt de muffin opnieuw uit. Een feest van kwaliteit en zoetigheid. Een echte topklasse-muffin, met een onweerstaanbare meerwaarde. Heerlijk op elk moment van de dag.

Wil je deze aantrekkelijke producten ook aanbieden? Neem dan contact op met jouw vertegenwoordiger of surf naar www.csmbakerysolutions.com