Peter Remmelzwaal: in januari in B&B, in 2027 mogelijk op Coupe du Monde

Peter Remmelzwaal

Na een afwezigheid van 15 jaar wil Nederland in 2027 opnieuw deelnemen aan de Coupe du Monde de la Patisserie. Het team dat onze noorderburen in 2027 hoopt te vertegenwoordigen, bestaat uit Tom van de Veen, Bart de Gans en Peter Remmelzwaal. Laatstgenoemde was onlangs te gast bij een demonstratie in Ter Groene Poorte, georganiseerd door vzw VABA. In het volgende nummer van Brood & Banket blikken we terug op dat evenement en publiceren we een recept van de getalenteerde vakman.

Voor ons land staat de comeback op het hoogste wedstrijdtoneel al binnen enkele maanden op de agenda. Op 24 en 25 januari 2025 verdedigen Marijn Coertjens, Raoul Andriessen en Djordy Van Kemseke onze nationale kleuren tijdens de finale van de Coupe du Monde in Lyon. Raoul en Djordy wisten zich vorig jaar na een felbevochten Europees kampioenschap te plaatsen voor de belangrijkste mondiale wedstrijd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.