Wegens de huidige pandemische situatie is de 43e editie van Sigep, de internationale tentoonstelling van ambachtelijke gelato-, patisserie-, bakkerij- en koffieproductie, die oorspronkelijk gepland was voor januari, uitgesteld tot 12 – 16 maart 2022. Al meer dan 40 jaar is Sigep de referentie voor innovaties in de zoete foodservice sector.
Door vijf verschillende sectoren met elkaar te verbinden, biedt Sigep een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op de markt: grondstoffen en ingrediënten, machines en uitrustingen, verpakkingen en diensten, waarbij de presentatie van nieuwe technologieën, trends en formules gecombineerd wordt met business- en networkingmogelijkheden.
In 2022 keert Sigep terug naar het volledige beursgebouw en zullen de 28 paviljoenen meer dan 1.000 bedrijven herbergen.
Tot ziens van 12 tot 16 maart 2022 in het expositiecentrum van Rimini (ITALIË), persoonlijk en in een nieuw formaat verrijkt met de netwerkinstrumenten van het digitale platform!
Geef als eerste een reactie