Sir Anthony Van Dijck werkt samen met DelRey

Voor zijn kerst- en nieuwjaarsmenu werkt Sir Anthony Van Dijck samen met chocolatier en pâtissier DelRey. Chef Jöran De Backer van Sir Anthony Van Dijck en Bernard Proot van Restaurant DelRey en hun echtgenotes gebruiken het kerstseizoen om een langdurige relatie tussen de twee bedrijven te herstellen. “Als we samen iets doen, kunnen we elkaar alleen maar versterken”, zegt Bernard Proot.

Joerran De Backer heeft nu drie terrines als voorgerecht en drie klassieke hoofdgerechten om mee te nemen in zijn “Lord at Home”. Onder de titel “New Year’s Eve at Home” wordt met Kerstmis en Nieuwjaar een uitgebreider menu aangeboden. U kunt altijd kiezen uit drie voorgerechten en drie hoofdgerechten: Vis, Vlees of Vegetarisch.

Onder het motto “iedereen heeft zijn eigen specialiteit” biedt DelRey drie verschillende gebakjes met een aparte nieuwjaarsdecoratie aan. Wie wil, kan nog meer lekkers bestellen om voor het menu of daarna te comsumeren: aperitiefstaafjes, gezouten amandelen, macarons, pralines en andere mignardises voor bij de koffie.

www.siranthonyvandijck.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.