Een wachttunnel van 40 meter lang bij bakkerij Sint Anna om comfortabel aan te schuiven

Maar liefst veertig meter lang, anderhalve meter breed en drie meter hoog: dat zijn de afmetingen van de wachttunnel die Sint-Anna Bakkerij in de Sint-Annastraat in Zottegem heeft laten bouwen om klanten te beschermen tegen regen en wind. “Het resultaat is meer dan indrukwekkend”, zegt bakker Bart Schelstraete met zijn ogen.

Op donderdag 26 november ging deze wachttunnel officieel open in Zottegem. Klanten hoeven niet langer in de regen en koude aanschuiven. “Dankzij onze tolerante buren en het gemeentebestuur”, zegt bakker Bart Schelstraete.


Plan en uitvoering van de werken

De plannen zijn vorige week opgesteld en de werkzaamheden zijn meteen begonnen. Op 26 november werd de laatste hand aan deze voetgangerstunnel gelegd. Mede dankzij de goedkeuring van de buren en het gemeentebestuur van Zottegem is het resultaat meer dan indrukwekkend. De tunnel zal de klanten beschermen tegen kou, regen en wind tijdens het aanschuiven op anderhalve meter van elkaar. Een nieuwe manier van winkelen in veiligheid en comfort.

kopiëren?

Door corona is winkelen een stuk onaangenamer geworden”, meent Bart. “Door deze wachttunnel te bouwen, bieden we onze klanten wat meer comfort. Als kleine zelfstandige is het belangrijk om uw klanten te verwennen, zeker in deze moeilijke tijden. Sinds het begin van onze creatie hebben we veel nieuwsgierige mensen aangetrokken. En niet alleen de lokale bevolking, maar ook andere ondernemers hebben contact met ons opgenomen om te weten te komen hoe we dat hebben gerealiseerd. De ondernemers waren geïnteresseerd om eventueel hetzelfde te doen. Daarvoor heb je wel tolerante buren nodig. Daar mogen we dus zeker niet over klagen”, besluit Bart met dankbaarheid.

Sint-Annastaat 40…… 9620 Zottegem
Een 40 meter lange wachttunnel in de bakkerij

.

https://www.facebook.com/altijdweer/videos/2855181781425788

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.