St.Villepré® – Échte boter, gesmaakt door ambachtelijke bakkers

Sommige bakkers kiezen er bewust voor om de traditie van het ambachtelijke bakken in ere te houden. Als hun creaties échte boter vereisen, dan gebruiken ze échte boter. Omdat ze als geen ander beseffen dat er in sommige creaties niets boven het authentieke karakter van pure, romige boter gaat.

Voor die artisanale bakkers heeft Vandemoortele nu een échte boter. St. Villepré® blinkt uit op vlak van smaak, kwaliteit en functionaliteit en is dan ook meteen een logische uitbreiding op het bestaande assortiment margarines en botermengelingen voor professioneel gebruik.

Authentieke kwaliteit voor échte boterliefhebbers

Met een hoogwaardig assortiment traditionele en technische boteroplossingen, komt St. Villepré® tegemoet aan de behoeften van ambachtelijke bakkers die perfectie nastreven.

  • 100% natuurlijk
  • Vol van smaak
  • Lange houdbaarheid
  • Constante kwaliteit
  • Eenvoudige verwerking

Volg onze Masterclasses in het Vandemoortele Food Experience Center

Onze Masters of Taste delen graag hun kennis, expertise en skills tijdens seminars, demonstraties en workshops. Je ontdekt er nieuwe producten en baktechnieken, vindt er inspiratie en leert er van onze meesters. Bekijk hieronder enkele online Masterclasses
“Voor elke bakker en bereiding – van klein tot groot – is er een handig formaat beschikbaar. Zo werk je meteen veel efficiënter met een échte boter.”

“Voor elke bakker en bereiding – van klein tot groot – is er een handig formaat beschikbaar. Zo werk je meteen veel efficiënter met een échte boter.”

MASTER OF TASTE – AIMÉ PYPE TECHNISCH ADVISEUR VANDEMOORTELE 475 51 02 62

“Veelzijdigheid troef in je bakkerij! St. Villepré® -boter verwerk je makkelijk in elk deeg: lekker knapperig aan de buitenkant, langer mals aan de binnenkant.”

TECHNISCH ADVISEUR VANDEMOORTELE 0474 99 89 24

Geïnteresseerd in een Masterclass? Klik hier voor meer informatie of contacteer onze Masters of Taste via masterclass@vandemoortele.com

Word jij ook onze Ambassadeur? Exclusief voor jou als boterliefhebber


Met het St.Villepré® Ambassadorprogramma belonen we je trouw en je streven naar authentieke kwaliteit. Elke aankoop van St. Villepré boter via jouw grossier of jouw Vandemoortele vertegenwoordiger zetten wij om in ambassadorspunten. Op het einde van het jaar kan je zien of je een gouden, zilveren of bronzen Ambassadeur bent. Je ontvangt dan jouw beloning en ambassadors certificaat.

St.Villepré® Ambassadorprogramma

  • VOORDEEL 1 een mooi geschenk
  • VOORDEEL 2 een exclusieve kans om deel te nemen aan een St. Villepré® Masterclass
  • VOORDEEL 3 een ambassador certificaat

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.