Stutjes & Teusjes opent in Oostende

Tien maanden na de sluiting van bakkerij Lieven in de Oostendse Vuurtorenwijk heropent de voormalige verkoopster Rita Van Bogaert (62) deze winkel onder de naam Stutjes & Teusjes: “Ze was het beu om werkloos te zijn,” zegt ze. En de buurt heeft de bakkerij erg gemist”.

Bakkerij Lieven, die nog vijf winkels in de regio uitbaat en een grote bakkerij in Oostkamp, heeft in februari van dit jaar deze vestiging aan de Jacob Besagestraat in Oostende gesloten. Rita Van Bogaert (62) herinnert zich: “Omdat de manager niet genoef personeel vonden.”

Ik vond dat bijzonder jammer en ik stond van de ene dag op de andere op straat Na heel wat solliciaties en net zoveel afwijzingen dacht ik erover om dde zaak gewoon weer op te starten. Ik belde mijn vroegere werkgever op en in geen tijd was de zaak geklonken. Ik kon het pand huren en ik word beleverd door bakkerij Lieven.

Over personeel moet ik mij geen zorgen maken. Ik doen alles zelf. Ik start ‘smorgen om 6u30 en sluit om 14 uur. Iedereen is blij in de buurt en ik nog het allermeest!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.