Bakkerij Vanhulsen opent tweede winkel in Harelbeke

Bakkerij Vanhulsen zet een serieuze stap voorwaarts door in Harelbeke een tweede winkel te openen in het vroegere pand van Bakkerij Noppe aan de Gentstraat.

Bakkerij Vanhulsen zag zich de laatste jaren geconfronteerd met heel wat wegeniswerken. Ook volgend jaar gaat de Zandbergstraat in Harelbeke weer open voor rioleringswerken. Vandaar dat de beslissing groeide om via een tweede winkel mer vat te krijgen op de toekomst.

Nieuw jaar met nieuwe winkel

Op 18 januari gaat de tweede vestiging open. Het gebouw waarin de vroegere bakkerij Noppe zich bevond werd door de Vanhulsen aangekocht. Het personeelsbestand werd uitgebreid. Bedoeling is dat men brood bakt in het atelier aan de Zandbergstraat en de patisserie en het ijs verzorgd wordt vanuit het atelier in de Gentstraat.

Brood en Banket Vanhulsen

De overname heeft enkele kleine gevolgen voor de klant. Zo wordt het aantal sluitingsdagen teruggeschroefd van twee naar ├ę├ęn. De bakkerij zal open zijn van dinsdag tot en met zondag. Bakkerij Noppe zal vanaf midden januari 2020 eveneens Brood en Banket Vanhulsen heten.

De uitbreiding van bakkerij Vanhulsen ligt in de lijn van wat we bij vele bakkers zien. Goede bakkerijen openen meerdere filialen en doen aan schaalvergroting. “Zo kan er in elke parochie toch nog een bakker aanwezig zijn!”