TAVOLA wordt uitgesteld naar 21-22-23 maart 2021

Van Kortrijk Xpo ontvingen we het bericht over een nieuw uitstel voor de beurs Tavola. Kortrijk Xpo maakt in het persbericht de conclusie van de afgelopen maanden op: “Toen we begin maart beslisten om Tavola 2020 uit te stellen tot september, had niemand gedacht dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen – ook al evolueert de coronacrisis in België en in de omringende landen positief. “Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van Tavola in september van dit jaar in de huidige omstandigheden niet wenselijk is.  We zien ons dan ook genoodzaakt om Tavola in september niet te organiseren, maar uit te stellen tot maart 2021. “

Hoewel de Belgische overheid / FOD Volksgezondheid geen verbod oplegt voor het organiseren van beurzen en manifestaties in België na 1 september, zijn we van mening dat dit de juiste beslissing is. 

Tavola zal doorgaan op 21-22-23 maart 2021

Gezien het internationale karakter van Tavola, de centrale rol van degustaties, de duidelijke vraag van de exposanten, de lange voorbereidingstijd voor een dergelijk event en veel onzekere factoren op vandaag, is besloten om Tavola in het belang van alle stakeholders te verplaatsen.  Tavola zal doorgaan op 21-22-23 maart 2021, en zo tijdens haar vertrouwde voorjaarsperiode plaatsvinden. 

Tavola Boutique in september 2020

Wij zijn klaar om u een hybride vakevent voor te stellen, waarbij u in aanloop van Tavola 2021 ook online met uw klanten kan communiceren, en nieuwe contacten kan leggen.  Zo houden wij in de week van 13-15 september een Tavola Boutique, met mogelijks een fysieke component met networking, matchmaking en productvoorstellingen.  U ontvangt hierover binnenkort meer informatie.  

Nieuwe data: zondag 21, maandag 22 en dinsdag 23 maart 2021 van 10u00 tot 19u00 (op dinsdag tot 18u00)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.