Ten Huize Borgmans sluit: “We blijven takeaway-koffie aanbieden”

In juni beslisten Mieke en Wilfried Borgmans van de dubbele zaak, de bakkerij Borgmans en het koffiesalon “Ten Huize Borgmans” om de deuren van hun salon voorgoed te sluiten. De coronacrisis betekende de genadeslag voor dit koffiesalon in de Neerstraat van Tessenderlo. Mieke en Wilfried hebben nu op deze plaats hun bakkerij geïnstalleerd, waardoor die nu veel ruimer werd dan vroeger. Onze plannen werden totaal door elkaar geschud, maar we hopen dat het onze klanten zal bevallen!

Mieke en Wilfried runnen al jaren een bakkerij en hebben die gecombineerd met een koffiesalon (bijna) naast de winkel. Voor de coroancrisis uitbrak, waren Mieke en Wilfried zich al bewust van het feit dat hun bakkerij eigenlijk te klein was. Er stonden vaak wachtrijen tot op de straat. “We waren toen al van plan om het koffiehuis te verhuizen naar de bakkerij ernaast en vice versa. In feite waren de plannen bijna klaar toen de crisis uitbrak. Toen de lockdown kwam en de horeca op slot ging, moesten we de pijnlijke beslissing nemen om het koffiehuis te sluiten”, legt Wilfried uit.

Ruimere winkel

“Het einde van iets is vaak het begin van iets anders. We hebben er immers jarenlang van gedroomd om een grotere winkel te hebben, waar we veel lekkernijen zouden kunnen aanbieden. En nu is het zo ver: de nieuwe bakkerij zal ook chocolade, snoepgoed, ontbijtmanden en allerlei gluten-, lactose- en suikervrije producten aanbieden: “En ook koffie om mee te nemen, vers geperst sinaasappelsap, sandwiches en pannenkoeken. Er zal ook een breed scala aan vleeswaren zijn.”, vertelt het koppel.

Bakkerij Borgmans
Neerstraat 3
3980 Tessenderlo
Tel : 013/ 67 16 14

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.