Togo Matsuda vertegenwoordigt België op World Chocolate Masters

Togo Matsuda draagt sinds gisteren (maandag 27 september 2021) de titel van Belgian Chocolate Master. De jonge Japanner liet in de Belgische preselectie van de World Chocolate Masters Oliver Van Nueten en Wim Vyverman achter zich.

Togo Matsuda werkt in het atelier van Yasushi Sasaki in Brussel. Kenners spitsen dan al meteen de oren. Sasaki staat niet alleen bekend om zijn hoogstaande patisserie, maar ook om zijn strikte, typisch Japanse discipline achter de schermen. Die ervaring zorgde er ongetwijfeld mee voor dat Togo Matsuda tijdens de Belgische finale de beste score behaalde, ook al presteerden medekandidaten Oliver Van Nueten uit Knokke-Heist en Wim Vyverman uit Sint-Niklaas evenzeer op op bijzonder hoog niveau.

Togo Matsuda vertegenwoordigt ons land op de internationale finale van de World Chocolate Masters in Parijs, eind volgend jaar.

Foto (WCM): Togo Matsuda (links) mag België vertegenwoordigen in Parijs op de World Chocolate Masters, oktober 2022 en : mag op bootcamp naar Canada om zijn chocolade-skills bij te schaven ter voorbereiding van de competitie!Wim Vyverman (midden) loopt weg met een tweede plaats én de publieksprijs!Een mooie derde plaats gaat naar Oliver Nueten! (rechts)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.