Trend: consumenten gaan steeds meer op zoek naar ambachtelijk brood.

Klanten vandaag vragen kwaliteit van vroeger. En dat … dat maakt ambachtelijk brood weer groot. Traag gerijpt en boordevol natuurlijke ingrediënten, met de nieuwe traditiebroodjes van PANESCO bied je een heerlijk antwoord op deze trend. Laat jouw klanten proeven van tijd en passie, van de eerste hap tot de laatste kruimel.

Ons gamma traditiebroodjes evolueert mee met de groeiende vraag naar kwalitatieve en authentieke producten. De echte, eerlijke en natuurlijke smaak engageert én inspireert jouw klanten en creëert een meerwaarde in de broodbeleving.

Al deze broodjes zijn lekker van smaak dankzij het lange ambachtelijke rustproces. Het deeg bevat veel water, waardoor de bloem volledig opgenomen wordt, een nat maar ook zeer luchtig deeg komt tot stand.

Dit deeg mag dan 24u rusten in een kuip, zodat alle smaken volledig tot hun recht kunnen komen.

Door extra toevoegingen is er een lekker gamma beschikbaar van eerlijke, ambachtelijke broodjes:

  • MULTICEREAL: toevoeging van sesamzaadjes, zonnebloempitten en havervlokken.
  • FRUIT & CINNAMON: een subtiele appelsmaak verrijkt met rozijnen en kaneel.
  • OLIVE: schijfjes groene en zwarte olijven zorgen hier voor de extra smaak, afwerking met mediterrane kruiden om het helemaal af te maken.

Onder het motto, het oog wilt ook wat, zijn er ook twee TWISTbroodjes beschikbaar, deze broodjes van 250g genieten ook van dit lange rijs- en rustproces. De twist wordt met de hand gemaakt, dus geen enkel TWISTbroodje ziet er hetzelfde uit, waardoor de consument zeker kan zijn van een authentiek broodje.

Het 24-uren durende rijs- en rustproces is het resultaat van een persoonlijke aanpak en nauwkeurig handwerk (voor de twistbroodjes). Kortom een gamma aan traditiebroodjes die niet kunnen ontbreken in je assortiment. De beste dingen vragen tijd en deze tijd maken wij graag om jouw assortiment te vervolledigen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.