
Het nieuwe nummer van Brood en Banket ligt straks in je brievenbus! Wat lees je binnenkort?
Deze aprileditie neemt je onder andere mee in het verhaal van Hendrik Lanszweert, een bakker die zich bijschoolde tot landbouwer om brood te maken met zelfgeteeld graan. Eveneens spraken we Laurence en Jonas Haegeman van De Vijf Seizoenen, een gastronomisch restaurant dat (ook) desserts bereidt met groenten in de hoofdrol.
We kijken naar het aantal inschrijven in bakkerijopleidingen, en welk jong talent de scholen nu al voortbrengen op wedstrijden. Naar goede gewoonte delen we vier receptfiches. Verder woonden we voor jou een demonstratie rond chocoladesnacks bij, verdiepten we ons in moderne broodsnijmachines en ijstrends, en stopten we in Parijs en New York voor twee opmerkelijke verhalen…
Nog even wachten en dan kan je erin duiken!
Nog niet geabonneerd op hét nationale vakblad voor bakkers, patissiers, chocoladebewerkers en ijsbereiders? Ga dan snel naar www.broodenbanket.be/abonneren!
Geef als eerste een reactie