Wie is de Beste Bakker van Vlaanderen?

Picture of amazing young lady baker standing at bakery near bread. Looking aside.

Wedstrijden laten de mensen in deze donkere periode opleven. Het dorp, de wijk in de stad of de eigen regio staan dan centraal en daarin natuurlijk de gekende zaken, waar mensen elkaar (nog eens) treffen: de bakker, de slager, de lokale supermarkt. De krant Het Nieuwsblad is zich daar terdege bewust van en organiseert de wedstrijd “De beste bakker”. Bakkers Vlaanderen sloot zich maar al te graag bij aan.

Het Nieuwsblad verwoordt het zo: “Dankzij Het Nieuwsblad ontdekte je al de Beste Frituur en het Beste Café in jouw gemeente. Omdat we ook echt bakmanschap graag in de kijker zetten, komt daar nu de Beste Bakker bij.”

En de oproep die daarop volgt: “Het Nieuwsblad, Nostalgie en federatie Bakkers Vlaanderen gaan op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente én van Vlaanderen. Maakt jouw bakker de lekkerste pistolets en kent hij jouw vaste bestelling op zondag? Da’s écht bakmanschap. Daarom verdient jouw bakker je stem. Stem nu via de gratis app van Het Nieuwsblad, en ­ontdek ­binnenkort of jouw ­bakker de beste van Vlaanderen is.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.