World Chocolate Masters in Parijs toont op 29-31 oktober 2022 het hoogste vakmanschap in de chocoladesector

World Chocolate Masters is ’s werelds toonaangevende wedstrijd voor de chocoladesector. Van de 20 regionale selectierondes die over de hele wereld werden georganiseerd, werden 18 finalisten geselecteerd om het op 29-31 oktober 2022 in Parijs tegen elkaar op te nemen.

Tijdens de wedstrijd worden de finalisten beoordeeld op hun technische vaardigheden in chocoladeverwerking, hun creativiteit en hun vermogen om actuele trends te combineren met traditioneel vakmanschap. Het thema van de wedstrijd is Tomorrow, en de finalist met de meeste punten krijgt de titel World Chocolate Master.

De World Chocolate Masters wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd in 2005, en dit jaar wordt de wedstrijd voor de achtste keer georganiseerd. Hieronder vind je de 18 kandidaten:

De jury

  • Japan – Hisashi Onobayashi
  • United Arab Emirates – Charles Azar
  • Poland – Krzysztof Ilnicki
  • Belgium – David Maenhout
  • Canada – Christophe Bonzon
  • United States – Florent Cheveau
  • Greater China – Jason Tsai
  • France – Yann Couvreur
  • Spain – Miquel Guarro
  • Korea – Young Hoon Kim
  • Switzerland – Felicia Ludwig
  • Italy – Matteo Berti
  • Hungary – Helena Fléglová
  • Morocco – Tahar Ait Errami
  • The Netherlands – Jurgen Koens
  • United Kingdom – Alistair Birt
  • Greece – Christos Lambrou
  • Finland – Petri Siren

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.