Ontdek de nieuwste trends voor de bakkerij, banketbakkerij en confiserie op südback 2022


südback is een van de belangrijkste evenementen voor bakkers en banketbakkers in Europa. Het vindt plaats in de beurshallen van Stuttgart van zaterdag 22 oktober tot en met dinsdag 25 oktober 2022. Het is de enige vakbeurs in Europa die een compleet overzicht biedt van producten en diensten voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie. südback is een ontmoetingsplaats voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie en neemt een belangrijke plaats in op de agenda van vele beslissers.

In vijf beurshallen presenteren gerenommeerde nationale en internationale exposanten hun brede assortiment aan geïnteresseerde bezoekers. De mix van producten en de overzichtelijke rondgang door de hallen maken van südback een rijke ervaring. Met zes hoofdthema’s, gaande van grondstoffen, verkoopbevordering, service, informatie en management tot handelsproducten, werk- en bedieningstechniek en winkelinrichting, presenteert de beurs toekomstgerichte concepten en innovaties. De geslaagde combinatie van een klassieke beurs, live presentaties, workshops en een aanvullend informatieprogramma biedt de vakbezoekers talrijke mogelijkheden om trends, moderne technologieën en nieuwe producten te ontdekken en ideeën over de branche uit te wisselen. Het Trendforum voor bakkers & banketbakkers zijn de platforms waar bezoekers presentaties en workshops kunnen volgen en de nieuwste tips en trucs kunnen leren.

südback Trend Award

Sinds 2002 wordt de Südback Trend Award, die bij de officiële opening van de beurs wordt uitgereikt, toegekend aan bedrijven in de bakkerij- en zoetwarenbranche die een uitstekende bijdrage hebben geleverd aan het actief vormgeven van de toekomst. De begeerde prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: “Marketing, Verkoop en Organisatie”, “Grondstoffen en Gemak” en “Technologie”. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op de mate van innovatie, voordelen en gebruiksgemak, kosteneffectiviteit van gebruik en toepassing, functionaliteit en bedrijfszekerheid, alsmede milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en hygiëne. De Südback Trend Award wordt georganiseerd door de Messe Stuttgart. Medeorganisatoren zijn BÄKO-ZENTRALE en het Landesinnungsverband für das Württembergische Bäckerhandwerk e. V. De Allgemeine Bäcker Zeitung (ABZ) en het tijdschrift BÄKO ondersteunen de wedstrijd als partners. Bovendien worden tijdens südback andere spannende wedstrijden gehouden, waarbij de leerlingen ook hun vaardigheden kunnen tonen en prijzen kunnen winnen.

Landesmesse in Stuttgart

südback vindt plaats in het moderne en duurzame beurs- en congrescentrum van de Landesmesse in Stuttgart. Het internationale congrescentrum ICS Stuttgart beschikt over 120.000 vierkante meter expositieruimte, 10 expositiehallen en 33 flexibel ingerichte zalen in een van de economisch sterkste regio’s van Europa. Messe Stuttgart maakt indruk met zijn perfecte infrastructuur en unieke locatie dicht bij de luchthaven, het openbaar vervoer en de snelweg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.