Bakkerij Dewulf met bekende drive-In houdt ermee op

De bekende bakkerij Dewulf in Sint-Amandsbergen die uitgerust was met een drive-in sluit eind oktober de deuren voorgoed. De ziekte van de bakkerin Annick Dewulf-Verneert ligt aan de basis van deze beslissing.Bakkerij Van Hecke opent op 1 november op deze plaats en nieuw filiaal.

Wat in 1967 begon als een kleine bakkerij in Sint-Amandsberg, is veertig jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Gent en omstreken. Al van toen zaakvoerder Mark Dewulf in 1985 de beslissing nam om de zaak van zijn ouders over te nemen, is hij – later ook samen met zijn vrouw Annick Verneert – steeds op zoek gegaan naar nieuwe manieren om in te spelen op de wensen van de klant. En de dive-in was zo’n speciale tegemoetkoming aan de noden en wensen van de klant. Bij dezer Warme Bakker kon je ’s avonds genieten van ovenverse lekkernijen zoals vers afgebakken broodjes om te beleggen, stokbrood en koffiekoeken. Tussen 18u en 23u kan je met de wagen, (bak)fiets of te voet in de Drive In terecht om deze koeken op te bestellen en op te halen!

Maar aan dit bijzondere verhaal komt nu een einde. Mevrouw Dewulf is zwaar ziek geworden. Na 53 jaar Bakkerij Dewulf wordt op deze plaats een nieuw verhaal gechreven, met een nieuw filiaal van bakkerij Van Hecke!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.