Bakker Jan en zijn team bootsen schilderij na in ‘Iedereen Beroemd’

Bakker Jan Dierickx-Visschers en zijn team zijn op woensdag 27 februari te zien in het televisieprogramma Iedereen Beroemd op één. Ze werken mee aan de rubriek ‘Tableau Vivant’, waarin mensen een beroemd schilderij zo goed mogelijk moeten nabootsen.

“De productieploeg van Iedereen Beroemd is hier ooit eens een reportage komen filmen over Rita Vandenberghe, die ondertussen overleden is. Ik gaf brood weg voor een van haar initiatieven. Ik kreeg recent telefoon van hen. Ze waren op zoek naar bakkers voor hun rubriek. Ze zijn op woensdag – onze sluitingsdag – opnames komen maken met mij, mijn dochter Pascaline en medewerkers Ellen Mingels, Annick Demets en Tom Baekelandt. We moesten zo goed mogelijk een schilderij nabootsen. Een leuke ervaring. De cameraploeg is hier nog nadien blijven eten. Over het schilderij mag ik nog niets verklappen. Daarvoor moeten de mensen kijken.”

kijk hier naar de video

https://www.een.be/iedereen-beroemd/de-moord-op-de-bakker?fbclid=IwAR2NlYDGm-vMl-53JKXsMGIRr9RNPHJ9YABFC-kKpYO4IHAmNUgQsHh4R-o