Billie Eilish bezoekt The Chocolate Line in Brugge

Billie Eilish, de beroemde Amerikaanse zangeres, maakte een stop bij ‘The Chocolate Line’, een winkel van Dominique en Julius Persoone in België toen ze in het land was voor haar concert op Pukkelpop. Ze deelde een foto van hun chocolaatjes op haar Instagram stories. De pralines waren van The Chocolate Line en zaten in een opvallende verpakking.

Dominique Persoone bevestigde dat hij op de hoogte was van het bezoek van Billie Eilish en vertelde dat iemand hem er al over had ingelicht. Deze erkenning van een wereldwijde popster werd gezien als een bewijs van de kwaliteit en aantrekkingskracht van hun pralines.

Wereldsterren

The Chocolate Line, gevestigd in Brugge, werd al eerder bezocht door andere beroemdheden zoals Tina Turner en de Rolling Stones. Op de foto die Billie Eilish deelde stond een nieuwe praline met de naam “Deadly Delicious”, ontworpen door de plaatselijke tatoeëerder Len Leye. Deze praline maakt deel uit van hun plantaardige collectie en bevat bosbessen-, frambozen-, hazelnootpraliné- en paarse nougatine.

Vegan

Het is vermeldenswaard dat Billie Eilish bekend staat als veganist, wat suggereert dat ze deze veganistische pralines in Antwerpen zou kunnen hebben gekocht. Hoewel ze de winkel niet tagde in haar post, wordt het delen van de pralines op haar sociale media beschouwd als een compliment voor de kwaliteit van hun producten, waardoor de eigenaars trots zijn op de erkenning.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.