Chris Verbraken heropende oud bakkerij Adriaensen-Adams in Sint-Jozef/Rijkevorsel

Bakkerij Verbraken in Rijkevorsel heeft na enkele verbouwingen de bakkerij aan de Stevennekens in Sint-Jozef Rijkevorsel heropend. Deze stap volgt op de sluiting van bakkerij Adriaensen-Adams in juni, waardoor het dorp enkele weken zonder winkel zat.

De eigenaars van Bakkerij Verbraken, Chris Verbraken en zijn vrouw Ilse, hebben de bakkerij overgenomen en ervoor gezorgd dat de inwoners van Sint-Jozef een lokale plek hebben om brood en andere producten te kopen. Elf jaar geleden begonnen mijn vrouw Ilse en ik aan onze zakelijke reis door de bakkerij aan de Helhoekweg in Rijkevorsel op te starten. Sarah Schoonjans maakt al jaren integraal deel uit van ons team. Ons langetermijnplan houdt in dat zij en haar partner Seppe de bakkerij van ons overnemen. Toen de bakkerij in Sint-Jozef beschikbaar kwam, zagen we een kans om hen vanaf het begin bij ons bedrijf te betrekken. Dankzij deze regeling kunnen we beide vestigingen vlot uitbaten. Uiteindelijk zullen Sarah en Seppe de volledige eigendom en het management op zich nemen.Sarah en Seppe beheren momenteel de locatie in Sint-Jozef, terwijl de meeste voorbereidingen nog gebeuren in de bakkerij aan de Helhoekweg in Rijkevorsel. De bakkerij in Sint-Jozef zal blijven bestaan, zodat de lokale bevolking toegang heeft tot essentiële artikelen.

Werken

Bakkerij Verbraken in Rijkevorsel onderging verbouwingen tijdens hun jaarlijkse sluiting van drie weken in juli. Ze gebruikten deze tijd ook om aanpassingen te doen aan de locatie Sint-Jozef, die al een tijdje leegstond. De winkel in Sint-Jozef heeft nu een ander interieur met donkerdere kleuren, vernieuwde verlichting, gordijnen en een verbeterde display voor vleeswaren, delicatessen en zuivelproducten. De grote heropening van de vernieuwde bakkerij Sint-Jozef vond plaats op 5 augustus 2023. De eigenaars van de bakkerij, Ilse Mertens en Chris Verbraken, deelden unieke uitnodigingen uit aan elke inwoner van Sint-Jozef in de vorm van een geboortekaart voor hun nieuwe winkel en kregen positieve feedback voor hun creatieve aanpak om de gemeenschap te informeren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.