De hoogwaardige diepgevroren viennoiserie van Waalse banketbakker Cardoen is een groot succes

Quentin Cardoen heeft dozen diepgevroren mini-viennoiserie ontwikkeld, waarmee klanten kunnen genieten van warme croissants zonder dat ze de deur uit hoeven. Dit innovatieve idee onderscheidt zich van de diepvriesgebakjes die meestal in supermarkten verkrijgbaar zijn, doordat ze veel lekkerder en culinair fijner zijn. Ze zijn erg klein en met een goede reden: “We bieden mini-diepvriesgebakjes die mensen ’s ochtends thuis kunnen bakken. Het duurt langer om de kern te ontdooien als de producten groter zijn, daarom zijn we bij een miniversie gebleven”, legt de ambachtsman uit. De producten, gemaakt van voorgevroren deeg, kunnen een maand worden bewaard, waardoor verspilling wordt voorkomen.

20 euro

“De dozen, geprijsd voor €20, bevatten een selectie van 20 Weense gebakjes waaronder croissants, chocoladebroodjes, chocoladebroodjes met noten, witte chocoladebroodjes en frambozencroissants.

Positeve reacties van de klanten

Positieve feedback heeft de bakker Quentin Cardoen aangemoedigd om deze dozen het hele jaar door aan te bieden, met variaties voor de feestdagen, zoals gebakjes met witte chocolade en pistache in de vorm van een kerstboom of halloween-hapjes waarvan je even moet schrikken. Klanten bestellen een week op voorhand, zo weet de banketbakker waaraan hij zich moet verwachten.

Foto: een halloween-box

Het succes van dit initiatief heeft de bakker en zijn vrouw ertoe aangezet om andere doosversies te overwegen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.