Demo van Frank Haasnoot om lancering nieuwe producten Debic te vieren

Of u ze nu gebruikt als ingrediënt of om uw creaties af te werken, als professional gebruikt u elke dag roomproducten. Waarschijnlijk in aanzienlijke hoeveelheden. Niet altijd makkelijk te stockeren én het levert ook nog eens best veel afval op, iets wat u ongetwijfeld liever vermijdt. Debic zorgt voor de ideale oplossing met nieuwe grootverpakkingen.

Er waren al enkele roomspecialiteiten beschikbaar in grootverpakkingen en dat assortiment wordt vanaf 1 maart verder aangevuld.


Vanaf 1 mei komt daar nog een gepasteuriseerde room bij, zodat u bij Debic echt een totaalassortiment aan roomspecialiteiten vindt.

Begin maart lanceert Debic ook een gloednieuwe, kant-en-klare roomijsmix. Uiteraard in een grootverpakking, zodat u meteen klaar bent voor die eerste zonnestralen.

Exclusieve online demo van Frank Haasnoot

Om de lancering van deze nieuwe verpakkingen te vieren, zal toppatissier Frank Haasnoot een niet te missen online demo geven van zijn creatie ‘Fleur blanche’. Klik hier om u in te schrijven. Noteer dus alvast maandag 1 maart in uw agenda!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.