Volg nu de gratis Masterclass brood en banket

Durf jij als ambachtelijke brood- en/of banketbakker iets nieuws proberen? Zet je uitdagingen om in nieuwe kansen? Maak je met liefde lekkere producten voor al jouw klanten? Als je antwoord ‘Da mag!’ luidt, dan is de gratis Masterclass brood en banket iets voor jou.

Syntra West begeleidt in het kader van het Europees Interreg-project AVENIRS onder de noemer Da mag, 30 West-Vlaamse brood- en banketbakkers die hun assortiment willen vernieuwen. Als bakker volg je demo’s over de nieuwe recepten. Samen met je winkelpersoneel ontdek je hoe je die producten aan de man brengt. Aanvullend krijg je individuele begeleiding op maat in je winkel en atelier. Alles onder de professionele sturing van consultants die hun pluimen al verdienden in de sector.

Schrijf dus zeker volgende datums in je agenda:

Atelier bakkerij: 16/03/2021 Brugge, 11u.-15u.
Atelier verkoop: 30/03/2021 Brugge, 12u.-16u.

Alle info en inschrijvingen: https://ungraindeplaisir.fr/word-da-mag-bakker/?lang=nl

Gratis online inspiratiedag

Voor alle bakkers – dus ook uit de andere provincies – volgt er op 1 maart ook een boeiende, gratis online inspiratiedag. De coaches uit de Masterclass, leerkrachten van Ter Groene Poorte en ondernemers zullen inspireren rond thema’s die mee de balans bepalen tussen traditie en innovatie.
Alle info en inschrijvingen: https://ungraindeplaisir.fr/innovatiedag-brood-banket/…

In het volgende nummer van Brood & Banket deelt marketingadviseur Bavo Goos van Smart-boost alvast enkele tips met onze lezers. Later dit voorjaar zoomen we ook in op het atelier bakkerij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.