Dunkin’ opent flagshipstore in Brussel

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opende op 17 juni de deuren van de eerste winkel in Antwerpen. Het toonaangevende koffie- en patisseriemerk maakte zijn debuut in BelgiĆ« met de vestiging aan de Keyserlei 49. Op 29 december opende Dunkin’ de deuren van een vijfde winkel – tevens een hoofdwinkel -in de Nieuwstraat 2 in Brussel. De opening wordt groots gevierd met leuke promoties. De heerlijke koffie en donuts van Dunkin zijn te bestellen via de Belgische webshop https://dunkin.be.

De Amerikaanse koffie- en donutgigant kondigde onlangs aan dat hij een tweede masterfranchiseovereenkomst heeft getekend met Amba Douad B.V. en voorbereidingen heeft getroffen voor de opening van vijftien Belgische filialen. De eigenaars van Amba Douad B.V. hebben uitgebreide retail- en horeca-ervaring en zijn ook verantwoordelijk voor de succesvolle groei van Dunkin’ in Nederland.

De opening gaat hand in hand met de beroemde gratis donut promotie van het jaar**!

“We zijn verheugd om ons merk in BelgiĆ« verder te laten groeien”, aldus Nabil Besali, de belangrijkste franchisenemer in Nederland en BelgiĆ«. “Wij zijn van mening dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument. De winkels in Antwerpen, Wijnegem en Brussels Midi zijn zelfs in deze vervelende tijden voor Covid zeer succesvol geweest, dus we openen nu onze vijfde winkel in BelgiĆ«, mede dankzij de vele aanvragen van onze consumenten. De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Daarom vragen wij onze klanten om zoveel mogelijk te bestellen via onze website https://dunkin.be.”

Opening en promoties

De opening van Dunkin’ Brussels wordt gevierd met de beroemde openingsevenementen. De eerste 100 bezoekers die een bestelling op onze website plaatsen, ontvangen gedurende minstens een jaar gratis donuts. Bestel een doos met 12 donuts en ontvang een gratis doos met 6 donuts voor 52 weken. Bezoekers krijgen ook een warme drank naar keuze wanneer ze Dunkin’ NL/BEapp downloaden en Dunkin’ volgen op Instagram. Als u de app nu downloadt, kunt u uw gratis beloningen krijgen. Profiteer van de vele kortingen die onze app biedt. De winkel gaat open als afhaalmaaltijd, omdat de huidige Covid-maatregelen het niet mogelijk maken dat klanten blijven. We zullen zo snel mogelijk het ontbijt, de lunch en de thee serveren.

Aanbod

Dunkin’ winkels bieden klanten een ruime keuze aan eersteklas koffie, thee, CoolattaĀ®-ijsdranken, croissants, donuts en sandwiches die warm of koud worden geserveerd. Daarnaast worden lokale delicatessen verkocht om tegemoet te komen aan de smaak van de Vlaamse consument. De winkel, gelegen in de Nieuwstraat 2 in Brussel, is 365 dagen per jaar geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Aanpassingen kunnen worden gemaakt tijdens de Covid-periode, dus het is nu slechts open tot 22:00 uur.

Voor Dunkin’ fans die niet in de buurt van Brussel wonen, is er ook goed nieuws. Sinds afgelopen juni kunt u via dunkin.be donuts bestellen voor thuisbezorging. Kijk in de online winkel voor meer informatie over postcodegebieden en bezorgdagen.