Energiezuinige Infiniti LED insectenvangers geven vliegende insecten geen kans

Vliegen, muggen en motten kunnen een ware plaag zijn in de voedingssector. Deze vliegende insecten brengen uw goede imago van uw zaak schade toe en kunnen zelfs klanten afschrikken. Vandaar dat het erg belangrijk is om uw zaak te beschermen tegen dit vliegende ongedierte. Edialux biedt de oplossing met het Infiniti gamma UV LED insectenlampen van Insect-O-Cutor.

Deze nieuwe productlijn van insectenvangers is niet alleen erg efficiënt, maar bespaart ook op energieverbruik. Bovendien oogt de insectenvanger goed en past die door zijn stijlvol en eigentijds ontwerp perfect in uw interieur.

Unieke en effectieve vangtechnologie

De nieuwe Infiniti-reeks van Insect-O-Cutor biedt een baanbrekende en unieke technologie voor insectenbestrijding aan de professionele markt. Infiniti onderscheidt zich van andere elektrische insectenvangers door gebruik te maken van een unieke lijmplaat en een gepantenteerde voor vliegende insecten zeer aantrekkelijke UV-A LED lichtbron. Dit zorgt voor uitstekende vangstresultaten.

Energiezuinig

De Infiniti insectenlampen zijn niet alleen uiterst effectief, maar ook buitengewoon duurzaam. Zo zijn de LED lampen van het Infiniti gamma erg zuinig. Met de nieuwste LED technologie van het Infiniti gamma realiseert u een besparing op het energieverbruik die kan oplopen tot wel 67 % ten opzichte van een traditionele insectenvanger met fluorescentielampen.

Een Infiniti lamp voor iedere bakkerij

De nieuwe Infiniti-reeks van Insect-O-Cutor staat dus garant voor een energiezuinige en efficiënte insectenbestrijding in uw zaak. U hebt de keuze uit vier modellen. De Infiniti 2 is enorm veelzijdig en is het perfecte model om te gebruiken op zichtbare plaatsen en klantgerichte toepassingen. Voor wie apparatuur wil dat met water kan afgespoeld worden, wordt de Infiniti 2 Aqua aanbevolen. De Infiniti 4 is dan weer geschikt voor toepassingen achter de schermen die plafond gemonteerde oplossingen vergen. Tenslotte is er ook nog de Infiniti Compact voor horecazaken en tearooms die een meer discrete oplossing willen of wanneer er simpelweg beperkte muurruimte is.

Foto: De Infiniti Compact is ideaal voor horecazaken en tearooms die een meer discrete oplossing zoeken!

LED’s Catch them together!

Wil u effectief komaf maken met vliegende insecten in uw horecazaak met deze baanbrekende  Infiniti LED lampen? Of wil u meer informatie? 
Vul hier uw gegevens in en u zal kortelings gecontacteerd worden. U kan het Edialux-team ook een bezoek brengen op de komende Horeca Expo beurs in hal 5, stand 5436. U kan dan ontdekken wat het Infiniti gamma LED insectenlampen van Insect-O-Cutor voor uw horecazaak kan betekenen.

Infiniti plafondmodel

Infiniti Aqua

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.