Even voorstellen: Bart Ardijns

Auteur van 40 verbluffende desserts

Bart Ardijns is al twintig jaar een geliefd vakleerkracht bij Ter Groene Poorte in Brugge. In het Bakkersatelier van Alimento stelde hij eerder dit jaar enkele recepten voor uit zijn boek ’40 verbluffende desserts’. Elk bord leek wel een kunststukje, waarbij kleuren, smaken en texturen harmonieus samengingen. Achter zoveel creativiteit schuilt een uiterst gepassioneerde en perfectionistische patissier, die we graag aan je voorstellen.

Het boek: 40 verbluffende desserts

Lees verder in het magazine “Brood & Banket” op pagina 20

Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts op een uiterst creatieve manier. Daarnaast weet hij op meesterlijke wijze en met de nodige portie inventiviteit 20 originele topdesserts te ontwikkelen met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediënten en vormgeving! En ook voor mensen met een voedselallergie creëerde hij met de grootste zorg 5 allergenenvrije desserts.
Bart beschrijft de verschillende basisrecepten en technieken nauwkeurig, zodat zowel de amateurpatissier als de professional met het boek aan de slag kunnen.

Blader door het boek (klik op de link onder de cover) en bekijk ook de video’s hieronder!

Product details

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina’s: 
200
Afmetingen: 
280×240
Verschijningsdatum: 
19/09/2017
EAN: 
9789401443937
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

https://www.lannoo.be/nl/40-verbluffende-desserts

Eerste video: sponscake

Tweede video: Hibiscusschuim

Derde video: chocoladedecoratie