Fijnbakkerij Caromel in Uitbergen is weer open na verbouwing!

De bakkerij Caromel in Uitbergen (Berlare) is compleet vernieuwd en is nu moderner en praktischer”, vertelt Carol De Keyzer, de vrouw van de bakker Jan. Als enige warme bakker in de gemeente was de winkel tot de recente verbouwing tien jaar lang hetzelfde gebleven. Tijdens hun vakantie plaatste het echtpaar een container op een nabijgelegen plein zodat klanten toch brood, gebak en broodjes konden kopen.

De oude winkelinrichting is vervangen door een fris wit decor, zwarte rekken en een warme bruine muur. De nieuwe winkel is ruimer, dankzij de vervanging van de oude en inefficiënte koeltoog door een nieuw, energiezuinig model. “Die toonbank stond er al 25 jaar en was niet meer zo zuinig”, legt Carol uit.

Carol en Jan De Keyzer, die de bakkerij al tien jaar runnen, zijn enthousiast over de verandering en blij dat ze weer aan het werk kunnen gaan in hun eigen pand. Jan experimenteerde tijdens zijn jaarlijkse verlof en creëerde tal van nieuwe lekkernijen, zoals mango-, pistache- en frambozengebak en zeven verschillende soorten appelgebakken. Vandaag vind je hier ook handgemaakte paaseieren die ook een specialiteit zijn.

De bakkerij is de enige in Uitbergen en het echtpaar is er trots op de gemeenschap al zoveel jaren van dienst te zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.