Friturist en bakker slaan handen in elkaar voor thuisleveringen in het weekend

Yentel Wellens (26) en Sam Vervoort (29), een koppel uit Schoten, zijn in samenwerking met banketbakkerij Smouts in Schoten begonnen met het bezorgen van vers brood, pistolets, patisserie en charcuterie tijdens het weekend aan inwoners uit Deurne, Schoten en Merksem. Mensen die geen zin hebben om ’s morgens naar de bakker te gaan, kunnen sedert 9 maart 2023 bakkerijwaren bestellen bij “Bakker Aan Huis. Voor mensen met een lichamelijke beperking of ouderen is het ook makkelijker om het brood thuis te laten bezorgen”, legt Yentel Wellens uit.

Sam, bakker van opleiding, runt een frituur in Deurne en Yentel werkt in de bouw. Ze werden geïnspireerd om die thuisbezorgservice te starten nadat ze merkten – tijdens allerlei gesprekken in hun frituur- hoe populair thuisleveringen zijn. Bakkerij Smouts ging snel akkoord met de samenwerking/ Alle partijen hebben. er baat bij. Klanten hoeven niet in de rij te staan, kunnen bij slecht weer binnen blijven en krijgen hun bestelling aan de voordeur afgeleverd. Voor de bakker is het ook interessant, want hij breidt zo zijn klantenbestand uit.

Leveringen in het weekend

Het koppel aanvaardt bestellingen voor leveringen op zaterdag en zondag en rekent 3 euro transportkosten voor bestellingen van meer dan 15 euro. Bestellingen van meer dan 35 euro worden gratis bezorgd. Klanten kunnen ook vleeswaren, spek en eieren bestellen.

Foto’s: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.