Denkt u nog steeds dat mensen terughoudend zijn om onverpakt voedsel te kopen? Bent u op zoek naar duurzame verpakkingen voor brood, groenten, fruit of afhaalmaaltijden? Of bent u nog op zoek naar nieuwe kasten, hygiënische systemen of innovatieve concepten om onverpakte levensmiddelen op een veiligere manier aan te bieden? Misschien is de praktische gids van Flanders’Food dan wel iets voor u?
De praktische gids van Flanders’ Food kan u helpen en geeft u een overzicht van verschillende maatregelen die in Duitsland en in het buitenland zijn genomen.
In het kader van het COOVIRH-project (Corona Safe Environments for Unpacked Food in the Retail and Hospitality Sectors) willen wij de verkoop van onverpakte levensmiddelen in de detailhandel, het hotelwezen en de horeca standaardiseren door middel van doeltreffende voorzorgsmaatregelen.
Praktische richtsnoeren zijn hier beschikbaar.
3 maatregelen zijn ook getest bij ondernemers en consumenten. U kunt hier over hun ervaringen lezen.
Hier vind je de Praktijkgidsen
Bron: Flanders’ Food
Beeld: Flanders’ Food
Geef als eerste een reactie