Frozen Delicacies van Pierre Marcolini

Melk van bij ons, een klein beetje suiker en een vleugje room… Simpelweg goede ingrediënten, dat is het geheim van het roomijsrecept van Pierre Marcolini. Pierre Marcolini brengt opnieuw zijn best-of ijsjes uit, heerlijke en romige recepten om thuis of on the go van te genieten.

Voor zijn Collectie Frissons 2021 verrast Pierre Marcolini met contrasterende smaken en texturen. Een smaakbom!

AMANDELMELK – FRAMBOOS • VANILLE – KARAMEL • PISTACHE – CITRUS • PRALINÉ – HAZELNOOT • ROOS • CHOCOLADE SOLO 

Eskimo’s à la minute

Een stokje roomijs of sorbet en chocoladecoulis naar keuze, bestrooid met geroosterde gedroogde vruchten.Pierre Marcolini was altijd al verslaafd aan nieuwe smaken. Hij stelt zijn nieuwste combinaties voor:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.