Geniet van een vrolijk paasfeest met Neuhaus

Pasen wordt een periode vol hoop en happy vibes. Neuhaus pakt uit met een feel good paascollectie in lentefrisse tinten. Er zijn de pastelroze ballotoeuf gevuld met heerlijke pralines en er is ook een royale covid-proof sharing box. En niet te vergeten: de lekkerste paaseitjes gecre√ęerd door de Ma√ģtres Chocolatiers!

La vie en rose… Ballotoeuf op maat! Ken je de ballotoeuf al? Een handgemaakt, groot chocolade paasei boordevol lekkere pralines! Deze heerlijke paastraditie krijgt bij Neuhaus een extra stijl- en smaakvolle twist: kies zelf het formaat (small of large), selecteer je favoriete smaken en stel zo je hoogstpersoonlijke paasverwennerij samen. De ballotoeuf wordt verpakt in een wondermooie, pastelroze geschenkdoos waar vrolijke vlinders op rondfladderen. Spring is in the air…

Story image

Covid-proof sharing box 

Op zoek naar een originele geschenkdoos gevuld met de lekkerste chocolade? Er is een Neuhaus-geschenkdoos in élk formaat en naar ieders smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van de speelse, pastelkleurige box in de vorm van een paashaas? Alle dozen zijn lentefris gedecoreerd met een vlindermotief en zitten boordevol pralines van topkwaliteit. Onze muntgroene sharing box is met z’n aparte vakjes en chocolade eitjes verpakt in een folie bovendien helemaal covid-proof. Sharing is caring!


Limited edition paaseitjes in frisse lentekleuren 


Ge√Įnspireerd door de ontluikende lente ontwikkelden de¬†Ma√ģtres Chocolatiers¬†van Neuhaus vijf paaseitjes met unieke, natuurlijke kleuren en smaken die elkaar versterken. Dankzij de uitgekiende smakencombinaties, zoals bosbessen en munt, pecannoten en een vleugje paprika, gember en citroen, is elke eitje een echte delicatesse. Een box voor fijnproevers ‚Ķ Mis deze¬†limited edition¬†voor Pasen niet!

Story image

De paascollectie is vanaf 15 februari verkrijgbaar in alle Neuhaus boetieks en op neuhauschocolates.com. Prijzen:

  • Ballotoeuf: ‚ā¨25 – ‚ā¨100
  • Sharing box: ‚ā¨48
  • Easter Egg: ‚ā¨39
  • Easter Bunny: ‚ā¨12
  • Limited edition voor fijnproevers: ‚ā¨25