Hasseltse bakker sluit voortaan tijdens het weekend

Op zondag 21 april deden bakker Wilfried Lemmens uit Spalbeek/Hasselt en zijn personeel voor het laatst samen een weekenddienst. Voortaan blijft de zaak op zaterdag en zondag dicht.

Bakker Lemmens zocht maandenlang naar een personeelslid om tijdens het weekend de boel draaiende te houden. Zelf zegt hij 80 tot 100 uren per week te werken. En soms moest hij dan ook nog in de winkel staan. Maar ondanks zijn zoektocht bij tal van interimkantoren boekte hij geen succes. Hij heeft er het raden naar waarom de mensen zich niet willen engageren. Het loon? Maar hij betaalt niet slecht. Het weekendwerk? Misschien wel. Vandaar zijn beslissing om voortaan in het weekend te sluiten. Vroeger was hij op dinsdag en vrijdag gesloten. Nu blijft hij de hele week op en sluit hij in het weekend.

Dit kondigde hij aan op facebook:

Nieuws!


Zoals je wellicht al vernomen hebt, zijn wij vanaf dinsdag 23/04 elke weekdag open van 7u30 tot 18u00 en op zaterdag & zon- en feestdagen gesloten. Om ook de personen die er niet voor 18u00 geraken de kans te geven om iets te bestellen, zal het vanaf dan ook mogelijk zijn om op donderdagavond via afspraak bestellingen af te halen om 19u00.
——————-
Concreet betekent dit dus:
Maandag: 7u30 – 18u00
Dinsdag: 7u30 – 18u00
Woensdag: 7u30 – 18u00
Donderdag: 7u30 – 18u00 & via afspraak bestellingen af te halen om 19u00
Vrijdag: 7u30 – 18u00
Zaterdag & zon- en feestdagen: gesloten
Bestellingen ook mogelijk via bestel@bakkerijlemmens.be
——————-
Ondertussen hebben wij ook ons team kunnen uitbreiden waardoor we vanaf dinsdag 23/04 een nieuwe, vlotte start kunnen maken waarbij we nog steeds onze kwaliteit, versheid en vriendelijke bediening hoog in het vaandel dragen!