Het Hasseltse chocoladehuis BOON viert een geslaagde renovatie met nieuwe smaken (Smurfencake) en nieuwe creaties (Sanseveria)

Na een verbouwing van bijna drie maanden hebben Patrick Mertens en Inge Lijnen de deuren van hun chocoladehuis BOON opnieuw geopend. De winkel werd volledig heringericht volgens de plannen van de Hasseltse architect Bart Lens. Hij zorgde ervoor dat alle authentieke elementen van het voormalige herenhuis in het centrum van Hasselt optimaal tot hun recht kwamen. Retail Projects voerde de werken uit. En het resultaat is meer dan geslaagd.

De toonbank werd naar achteren verplaatst en op de plaats van de vroegere winkel – vooraan – is er nu een ruimte voor beleving en ontdekking die iedereen vrijblijvend kan bezoeken. Boven de nieuwe toonbank prijkt de slogan “‘So much chocolate, so little time). (‘Zoveel chocolade, zo weinig tijd’, nvdr).

Licht, lucht, liefde voor chocolade…

Het nieuwe interieur straalt rust, ruimte en licht uit. De creaties van de BOON chocoladefabriek worden in hun mooiste licht gepresenteerd en klanten kunnen meer dan ooit kiezen.

Onder de ramen aan de voorzijde is een vitrine geplaatst die extra licht geeft aan de chocoladecollectie. De gang met de fotowand leidt naar het hart van de winkel: het atelier, waar je de chocolatiers aan het werk kunt zien.

Een nieuw interieur vraagt natuurlijk om nieuwe creaties. Patrick Mertens en zijn team zorgen voor sensatie met nieuwe smaken, waaronder een praliné van Smurfencake. Naast de bloemen vind je ook sanseveria’s van chocolade op de toonbank.

.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.