Het nieuwe nummer van B&B komt eraan

De redactie van Brood & Banket legt momenteel de laatste hand aan het juninummer. We verzamelden traditiegetrouw inspirerend vaknieuws uit binnen- en buitenland.

Mathieu Dierinck vertelt ons meer over rationeel produceren en retailexpert Gino Van Ossel licht de rol van de ambachtelijke bakker binnen het hedendaagse winkellandschap toe.

We gingen op bezoek bij Patisserie Minne in Naninne en voor de rubriek ā€˜Binnenkijkenā€™ hielden we halt bij Patisserie Lints in Antwerpen.

Bart Ardijns stelt kunstige desserts op bord voor.

We trokken de landsgrenzen over voor een bezoek aan een biobakkerij in Berlijn.

Miek Paulus deelt met ons haar opmerkelijke parcours van gediplomeerd ingenieur tot bakker in Australiƫ.

De dossiers bake-off en winkelinrichting zijn een inspiratiebron voor elke vakman.

Geen B&B zonder receptenfiches: Bart Ardijns, SƩbastien Minne, Eddy Van Tittelboom (Lints) en Jan Van Langenhove creƫerden heerlijk zomerse creaties. Hou dus zeker je brievenbus in de gaten!