INDRUK MAKEN MET RUBY CREATIES

Een onvergetelijke indruk maak je met Ruby Chocolade! Perfect voor Valentijn maar denk ook aan Moederdag en Pasen. 100% afkomstig uit de cacaoboon, geen toevoeging van kleur of smaakstoffen. Een hit bij de millenials die verliefd zijn op deze creaties! 

Wil je onze bijzondere Ruby chocolade beter leren kennen? Onze chefs van de Chocolate Academy ontwikkelden daarom de Ruby Ecyclopedia. Een handboek met oneindig veel  combinaties van smaken, structuren en kleuren, waarmee je als chef, patissier, chocolatier en bakker indruk kunt maken met fantastische Ruby creaties.

Ruby Encyclopedia, mis ‘m niet!

In de encyclopedia vind je meer dan 40 Ruby recepten! 

Je leest er welke smaken je het beste kunt combineren met Ruby chocolade én Tips & Tricks voor verwerken.

Mis dit uitgebreide handboek niet en download het nu gratis!

DOWNLOAD NU GRATIS

Mendiants met liefs

Deze match tussen Ruby chocolade, noten en geconfijte vruchten zal chocoladeliefhebbers aantrekken. Ze staan prachtig in de vitrine én in een cadeautasje. En wel zo fijn, ze zijn snel en gemakkelijk te maken!

BEKIJK HET RECEPT

Final touch met Mona Lisa

Werk je Ruby creaties af met Mona Lisa, het decoratiezusje van Callebaut! Deze final touch kan niet ontbreken om jouw creaties naar een hoger niveau te brengen. Neem bijvoorbeeld deze zacht roze knapperige  aardbeien meringues. Of bekijk hier onze nieuwe voorjaarsbrochure!

BEKIJK DE MONA LISA MERINGUES  

Samen delen?

Deze heerlijke Ruby cake is perfect om te delen met al je liefdes! Dit cake recept is gebaseerd op amandelpoeder en frisse citroenzeste. Deze smaken passen perfect bij de smaak van ruby. De zachte glazuur is niet kleverig en zorgt ervoor dat je cake dagenlang in topvorm blijft.

BEKIJK HET RECEPT

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.