ISM: grootste internationale vakbeurs voor zoetwaren

De ISM, de International Confectionary Fair, is de grootste en belangrijkste vakbeurs voor zoetwaren en snacks ter wereld. De beurs vindt één keer per jaar plaats in Keulen plaats en presenteert het hele assortiment snoepgoed, snacks en andere confiserie.

Nieuwe trends, innovatieve producten en perspectieven worden gepresenteerd aan een professioneel publiek dat uitsluitend bestaat uit grote klanten. Deze laatste hebben de mogelijkheid om alles wat hier wordt gepresenteerd te bespreken en te ontdekken.

ISM is een belangrijk communicatie- en bedrijfsplatform voor alle relevante doelgroepen, d.w.z. kleine, middelgrote en toonaangevende bedrijven; Grote groepen die op internationaal niveau actief zijn, middelgrote bedrijven en besluitvormers die voorstander zijn van doordachte investeringen. Hier worden directe contacten gelegd en innovatieve ideeën, creaties en concepten aangeboden die voldoen aan de eisen van de consument en de toekomst van de industrie beschermen.

Shows en Awards

ISM gaat gepaard met tal van speciale shows en fora, zoals de New Product Showcase voor nieuwe producten of de Innova Market Insights voor nieuwe producttrends. Sinds 2014 is een ander hoogtepunt de uitreiking van de ISM Award, die de inkomsten met betrekking tot de zoetwaren- en snackindustrie eert.

In totaal ontvingen de organisatoren tijdens de vier beursdagen, van 27 tot 30 januari 2019, ongeveer 1.661 exposanten uit 76 landen en 38.000 bezoekers uit 140 landen voor de ISM in Keulen.

De ISM vindt plaats over 4 dagen van zondag 31 januari tot en met woensdag 3 februari 2021 in Keulen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.