Jan Vanderghote nieuwe Alimento-adviseur

Alimento voor bakkers – Opleidingen en advies verwelkomt vanaf 1 september 2019 als nieuwe adviseur voor de bakkerijsector. Hij treedt in de voetsporen van Guido Devillé, die op 31 maart 2020 met welverdiend pensioen gaat

Jan geeft al ruim twintig jaar praktijk- en theorielessen aan de 1ste, 2de en 3de graad van de Hotelschool Gent. Sinds 2007 is hij aan diezelfde school ook Technisch Adviseur Bakkerij.

Eerder werkte Jan zowel voor artisanale bakkers (Patisserie Soebrie – Gent, Patisserie Dumalin – Deinze) als voor de grootschalige bakkerij van Makro Eke. Hij stak ook de handen uit de mouwen bij Deskalides Chocolaterie (Gent).

Jan was en is ook actief als vrijwilliger voor het in de bakkerijsector niet onbekende Exchange. Net zoals Guido geeft hij via dit kanaal regelmatig opleidingen in ontwikkelingslanden.

Bron: Alimento