Jonge Belgische banketbakker sterft in ongeluk

Het is nog onduidelijk wat er maandagavond 27 april 2020 is gebeurd, maar de gevolgen waren dramatisch. Kort voor 22.00 uur vond in Stekene op de Heirweg een fataal ongeluk plaats. De 19-jarige die tijdens het oversteken van de straat op zijn skateboard dodelijk werd aangereden door een auto heette Ruben Valaert.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek heeft de bestuurder het slachtoffer niet opgemerkt en kon hij hem niet ontlopen. Ondanks een lange poging om de jongeman te reanimeren, overleefde hij het helaas niet en stierf hij onmiddellijk.

De skateboarder was slechts een paar meter van zijn huis toen het ongeluk plaatsvond. Hij was op weg naar huis na een bezoek aan zijn grootouders.

Het slachtoffer was een getalenteerde banketbakker. Op 19-jarige leeftijd werkte Ruben al in een sterrenrestaurant in Nieuwkerken. “Hij was niet alleen gemotiveerd, hij was ook erg getalenteerd. Ik weet zeker dat hij het heel ver zou geschopt hebben”, legt de chef van het restaurant waar hij werkte uit aan onze collega’s van Laatste Nieuws.

Het onderzoek is nog steeds gaande om de precieze omstandigheden van deze tragedie vast te stellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.