“Week van de Eclair” : 2de editie kon niet uitblijven!

Naar aanleiding van de 1ste succesvolle “Week van de Eclair” in 2019 organiseert Puratos een 2de campagne van 15 t.e.m. 21 juni 2020.

Voor deze editie luisterde Puratos naar de smaakvoorkeuren van de consument via sociale media. Op basis van deze reacties gingen de technisch adviseurs Ludo de Kok en Matty Van Caeseele aan de slag en creëerden maar liefst 11 nieuwe recepten. Daarnaast worden er twee gegeerde recepten van vorig jaar hernomen. Uiteraard zal ook de Eclair Belgica dé klassieker der klassiekers er bij zijn.

Registreer uw deelname online

Nieuw dit jaar is de website www.weekvandeeclair.be! Op deze website kunnen de patissiers 1 of meerdere winkelpunten registreren als deelnemende bakkerij. Via deze website kunnen consumenten heel makkelijk ontdekken welke bakkerijen deelnemen aan de “Week van de Eclair ” door te zoeken op postcode.

Laat uw creativiteit de vrije loop

In zijn persbericht zegt Puratos: “We hopen u alvast te inspireren en te motiveren om samen met vele artisanale bakkers in België van deze nationale campagne opnieuw een groot succes te maken. Contacteer uw Puratos vertegenwoordiger voor het beschikbare communicatiemateriaal waarmee u in uw winkel deze actie kan aankondigen naar uw klanten toe.”