Lluc Crusellas uit Spanje wint de World Chocolate Masters 2022

WCM 2022 Day 1

Vanaf de eerste dag wist de Spaanse finalist de aandacht van de jury en alle toeschouwers te trekken. Zijn #WOW viel meteen op; hij verbaasde iedereen met zijn #SHARE dessert. De jury was onder de indruk van zijn kwaliteiten: zijn oog voor detail, zijn creativiteit en zijn kennis van smaken.

WCM 2022 Day 1
#Share-dessert

Op de tweede dag bleef de Spaanse kandidaat op hetzelfde niveau presteren. Zijn #BONBON had de juiste balans van smaken en zijn #TASTE viel op door zijn elegantie.

In de superfinale wist hij de jackpot te winnen. Met zijn #TRANSFORM-dessert toonde hij een perfect begrip van de verschillende doelgroepen. Maar de manier waarop de Spaanse finalist erin slaagde 100 procent van de suiker in de brioche te vervangen en toch een heerlijk en luchtig dessert te maken, liet iedereen sprakeloos achter.

#Transform

Lluc sloot de dag af met een stukje #design dat spijkers met koppen sloeg zoals alleen een wereldkampioen chocolade dat kan.

Lluc Crusellas: Spaanse patissier uit Barcelona

Lluc Crussellas is patissier in El Carme Patisseria in Barcelona. Lluc is een jonge en dynamische
chef op zoek om zijn eigen stijl te creëren en te delen met de wereld. Als culinaire meester,
wil hij zijn consumenten verleiden door middel van organoleptische ervaringen met oogstrelende en pakkende ontwerpen. Klaar om professioneel te groeien, wil Lluc de weg vrijmaken voor een nieuwe generatie patissiers.

Zicht op El Carme in Barcelona

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.