Trendy viennoiserie met producten die je al kent
Als artisanale bakker ben je altijd op zoek naar nieuwe producten. Jouw creativiteit maakt daarbij het verschil. En daar helpen we je graag mee. Met de kant-en-klare bladerdeeg- en viennoiserieproducten van Banquet d’Or® heb je alle troeven in huis om extra te focussen op creativiteit.
Origineel zijn met koffiekoeken? Met deze creatieve tips geef je je producten een unieke, trendy twist in een mum van tijd. Wat dacht je van fantasiecroissants met meringue, stukjes hazelnoot of een zeste van sinaas? En waarom eens geen croissants met hazelnootcrème om te sharen? Of een gevulde crèmekoek omtoveren tot een fleur à la crème? Origineel en opvallend anders. En altijd lekker.
Recept in de kijker: Fleur à la crème
- Ontdooi de gevulde crèmekoek ± 15 min.
- Snijd in smalle stroken
- Draai de crèmekoek open als een bloem
- Laat rijzen op 28 °C (met 80% vocht) gedurende 150 min.
- Spuit frangipane in de kern
- Doreer
- Bak af op 175 °C gedurende 18 min.
Ontdek alle recepten en video’s op onze website!
Geef als eerste een reactie