Madame Tartelette in Nijlen tijdelijk in pop-up winkel ondergebracht

Madame Tartelette, een familiebedrijf heeft een pop-up geopend in Breugelhoeve in Nijlen om de verbouwingen en uitbreiding van hun hoofdlocatie aan de J.E. Claeslaan mogelijk te maken. Het huidige pand wordt gerenoveerd en er komt een nieuw gebouw naast het huidige pand bij om de bakkerij Bizarr en Madame Tartelette meer ruimte te bieden.

Bakkerij Bizarr en Madame Tartelette, dat zijn de familiezaken van de familie Nelissen. Peter is de bakker van Bizarr, zoon Axel is patissier. De zussen Liz en Flore runnen Madame Tartelette, waar je kan ontbijten, lunchen, taartjes kan eten en iets komen drinken. En mama Pascale pendelt tussen de twee zaken, die tot voor kort samen in het pand in de J.E. Claeslaan huisden.

Peter vertelt: “Naast het gebouw waarin tot voor kort de bakkerij, de winkel en Madame Tartelette zijn gevestigd, zal een volledig nieuw gebouw worden opgetrokken. Vervolgens zullen Bizarr en Madame Tartelette samensmelten tot één grote unit met een prachtige tuin en een ruim terras. Onze bakkerij zal een open bakkerij hebben, zodat u de bakkers en patissiers kunt bekijken.”

Opening najaar 2023

De nieuwe locatie krijgt een grotere keuken, een gemeenschappelijke ingang met de bakkerij en een tuin en terras aan de achterzijde. De verbouwing zal naar verwachting in het najaar van 2023 klaar zijn. In de tussentijd zal de winkel tijdelijk verhuizen naar de Breughelhoeve, een nabijgelegen pand.

De pop-up is goed ontvangen en heeft nieuwe klanten aangetrokken vanwege de ligging nabij de populaire wandel- en fietspaden. Het menu omvat een verscheidenheid aan gerechten waarin brood of deeg is verwerkt, zoals zelfgemaakte pasta, quiches en sandwiches.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.