Meester Patissier Hidde de Brabander breidt boekenserie uit met Glacerie

In Glacerie, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

Het ultieme handboek voor ijs.



Net als in voorgangers Patisserie. en Chocolaterie. laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker. Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.

Glacerie. | Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs. | Hidde de Brabander | 9789021576695 | €39,99

Verschijnt op 2 maart