Mosaïque-assortiment van Leonidas breidt zich verder uit

Het mosaïque-assortiment ontstaat als een overheerlijke ontmoeting tussen de smeuïge praliné van Leonidas en de Belgische koekjes en taarten.

Op een bepaald moment besloot Leonidas om zijn lekkere praliné te koppelen aan krokante Belgische koekjes en taarten. Zo ontstonden de eerste Mosaïque-pralines. Het werd meteen een groot succes.

Mosaïque ‘Speculoos’: een praline omhuld met melkchocolade en versierd met pure chocolade van Leonidas, gevuld met een heerlijke, krokante praliné met subtiele stukjes speculaas.

Mosaïque ‘Feuilletine’: een praline omhuld met melkchocolade en versierd met witte chocolade van Leonidas, gevuld met heerlijke krokante praliné verrijkt met feuilletine, geïnspireerd op het fijne koekje’Brugse kletskoppen’.

Twee nieuwigheden

Screenshot dr.EMG = Evolution Media group


Leonidas lanceert twee overheerlijke nieuwigheden om het assortiment Mosaïques aan te vullen:

  • Mosaïque ‘Frangipane’: Een mix van smaken waarin de pure chocolade subtiel op de achtergrond blijft om plaats te maken voor de traditionele praliné van Leonidas met fijngemalen Faro-amandelen die door hun intense fruitige aroma’ en krokante toets aan frangipane doen denken. Een typisch Belgische smaak die we ook associëren met driekoningentaart.
  • Mosaïque ‘Pain d’amandes’: een jasje van witte chocolade verbergt een krokante Leonidas-praliné met stukjes boterkoek gearomatiseerd met amandel en biedt een mengeling van zowel zachte als bittere smaken. Een zoetigheid geïnspireerd op de Brusselse specialiteit amandelbrood.

Aanbevolen verkoopprijs :29,40€/kiloRéglette : 5,9€Geschenkdoos : 7,5€