Nieuw boek van Petit gâteau: “Nog meer kleine taartjes”

Na de bestsellers Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes komt nu de opvolger: Nog meer kleine taartjes. In dit boek deelt Petit gâteau-eigenaresse Meike Schaling dé geheimen voor het bakken van kleine taartjes oftewel tartelettes.

Ontdek nog meer nieuwe, heerlijke variaties, waaronder bodems met citroen, amandel of pistache en proef originele toppings als chocomousse en fruitige gelei. Met als extra een kleine tour du monde én recepten voor vegan, glutenvrije en lactosevrije bodems.

Iedereen heeft zoveel plezier met het bakken van onze kleine taartjes, dat mij werd gevraagd of ik een vervolg kon schrijven op mijn eerste boek, Kleine taartjes. Nu staan er in het eerste boek al veel van mijn geheimen, maar het is toch gelukt om voor dit vervolg veel mooie nieuwe taartjes te verzinnen”, aldus Meike Schaling.

Ook voor bakkersDit boek is voor alle bakkers, beginners en gevorderden, die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige, echte kleine taartjes. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.


Petit Gâteau

Petit gâteau is de enige écht Franse banketbakkerij in Amsterdam van Meike Schaling en Patrice Andrieu. Het stel ontmoette elkaar in Parijs, waar Meike haar patisseriediploma behaalde.


Nog meer kleine taartjes is vanaf dinsdag 17 november verkrijgbaar in de (online) boekhandel.

Nog meer kleine taartjes | Mix & match met nieuwe bodems, vullingen en toppings | Meike Schaling, Petit gâteau | 9789021578620 | € 18,50 | 17 november 2020 | Kosmos Uitgevers

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.