Neuhaus werkt samen met Thea Jewelry voor Valentijn

Voor Valentijnsdag 2021 zullen twee Belgische lovebrands u verrassen met een heerlijke liefdesbrief vol chocoladen pareltjes. Speciaal voor Valentijnsdag deelt juweelontwerpster Emilie Duchêne van Thea Jewelry haar meest geliefde liefdesverhalen. Dit inspireerde Neuhaus om drie gelimiteerde edities van deze chocoladen juweeltjes te creëren!

Passie voor vakmanschap, hart voor authenticiteit en aandacht voor detail: Neuhaus en juweelontwerper Emilie Duchêne hebben veel gemeen. De Belgische liefdesmerken hebben elkaar gevonden om chocoladen juweeltjes te creëren voor Valentijnsdag, want diamanten en chocolaatjes are a girl’s best friends!

Liefdesbrief van chocolade in beperkte oplage

Neuhaus Meesterchocolatiers ontwikkelen een exclusieve liefdesbrief met chocolade waarin ze de liefdesverhalen van Emilie Duchêne als echtgenote, moeder en zakenvrouw vertalen in delicate hartvormige chocolaatjes die het hart van elke vrouw en man doen smelten. De nude limited edition geschenkdoos bevat chocoladen hartjes gevuld met de lekkerste ingrediënten. Elk chocoladehart bestaat uit twee helften die elkaar perfect aanvullen: een puur liefdesverhaal en een geschenk voor jouw smaakpapillen.

Ontdek nieuwe smaakcombinaties

Zo verleidt een hart van pure chocolade (70%) uit Ecuador met een witte chocoladeganache uit Madagaskar in de ene helft en gianduja en cacaostukken in de andere helft. Voor echte zoetekauwen is er een rood chocoladehart dat witte chocolade combineert met gianduja en een vleugje Muscovadosuiker met gezouten karamel met fleur de sel van Isigny. Het derde melkchocoladen hart laat een Italiaanse ristretto van 100% Arabica koffiebonen versmelten met gianduja en een knapperig koekje. Drie juweeltjes die je een onvergetelijke chocolade-ervaring bezorgen!

Liefde … als een pralinedoos

Naast de limited edition chocolade liefdesbrief biedt Neuhaus nog vele andere smaakvolle geschenkdozen (hartvormige doosjes en wikkels) voor Valentijnsdag aan. Alle geschenkdozen zijn elegant gemaakt! Geniet van je zoete Valentijnsdag…

Aan Emilie Duchêne werd gevraag waarom ze koos voor deze samenwerking met Neuhaus?

“Ik vond het een geweldig idee om deze chocolade liefdesdoos met Neuhaus te maken. De associatie van een juwelenmerk en een chocoladefabrikant ligt misschien niet voor de hand, maar het maakt het net zo spannend. Durven buiten het kader te denken, grenzen verleggen…. Het is 100% in overeenstemming met mijn filosofie en Neuhaus’.” Ook maakt deze samenwerking deel uit van het 10-jarig bestaan van Thea Jewelry – de perfecte gelegenheid om iets bijzonders te doen!


Hoe is je liefde voor chocolade begonnen en ontwikkeld?

“Ik ben altijd al een zoetekauw geweest. Ik hou van chocolade en andere lekkernijen die mijn hart verwarmen. Mijn vroegste herinneringen aan chocolade zijn gerelateerd aan de tijd van Sinterklaas. Geweldig!”


Wat is voor jou een ultiem Valentijnsgeschenk?

“Een gepersonaliseerd sieraad! Het heeft een enorme emotionele waarde, legt een belangrijk moment vast en je kan er in moeilijke tijden moed en kracht uit putten. Het is een juweel om te koesteren, een juweel met een geschiedenis en een verleden. Als u extra punten wilt verdienen, kunt u een gepersonaliseerd juweel combineren met de heerlijk chocoladesnoepjes van Belgische bodem. Als uitvinder van de Belgische praline heeft Neuhaus veel te bieden. Een juweel en wat chocolade: dat is plezier in het kwardraat

De volledige Valentijnscollectie is vanaf 18 januari 2021 verkrijgbaar in alle Neuhaus-winkels en via de online shop.

Liefdesdoos – 23,50 euro
Coeur S – vanaf 22,50 euro.
Coeur M – vanaf 37,50 euro

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.